Budapest, Váci út 1-3. WestEnd City Center
06-30-361-3346, info@westend-tattoo.hu

Köldök piercing - Has piercing

Fajták

A köldök piercinget be lehet szúrni a köldök fölé (hagyományos), alá, jobb vagy bal oldalra. A legújabb trend pedig, a köldök környékére behelyezett microdermal piercing, amely önmagában és a hagyományos köldök piercing kiegészítéseként is remekül néz ki. Ezen fajtáknak külön neve nincs, a legelterjedtebb a hagyományos, azaz a köldök fölé szúrt köldök ékszer. Az alábbiakban megtekinthetsz néhány általunk készített köldök piercing fajtát.

Szúrás

A szúrás előtt érdemes betartani az itt felsorolt jótanácsokat a fájdalommentes és gördülékeny behelyezés érdekében. Legyél kipihent, egyél, igyál előtte rendesen. Ez rendkívül fontos, mivel általában izgulni szoktak az emberek szúrás előtt és ha a szervezet jól érzi magát, te is sokkal jobban fogod érezni magad a szúrás alatt és után. Alkoholt nem célszerű inni előtte, mivel attól nem fogod jobban érezni magad. Ha még nem múltál el 18 éves hozd el a szülődet magaddal.

Folyamat:

  • A szúrás előtt lehetőséged van kiválasztani a kívánt piercinget a több ezer darabos ékszer kollekciónkból.
  • Ezután a piercer elmondja, hogy a kezelésnél mire kell odafigyelni, mit szabad és mit nem szabad vele tenned a gyógyulási idő alatt.
  • Majd következik a piercing helyének megbeszélése, kiválasztása, a lehetséges előnyök és hátrányok ismertetése.
  • Ezt követően ki kell töltened egy beleegyező nyilatkozatot, amivel beleegyezésedet adod a köldök piercing szúrására.
  • És végül a piercing szúrás, melynél piercereink rendkívül nagy figyelmet fordítanak a fájdalom enyhítésére, illetve mentesítésére.
  • A piercing szúrást követően már csak a kezelésre kell odafigyelned, ami a legjelentősebben befolyásolja a gyógyulás időtartamát.
  • Ha a szúrás után bármilyen kérdés merülne fel benned, nyugodtan keress fel minket személyesen, emailben vagy telefonon és szívesen állunk rendelkezésedre.

Videók

Köldök piercing szúrás - Belly button piercing Köldök piercing szúrás - Navel piercing - Belly piercing Köldök piercing szúrás - Belly piercing

Köldök piercing ékszerek

 

Képek

Köldök piercing képek Köldök piercing képek Köldök piercing képek Köldök piercing képek
Köldök piercing Köldök piercing Köldök piercing Köldök piercing

Árak

MegnevezésÁr
Köldök piercing szúrás
Köldök piercing szúrás hozott ékszerrel - Gyógyulás: ★☆☆☆☆ 4000 Ft
Köldök piercing szúrás orvosi fém köldök piercinggel több színben - Gyógyulás: ★★★★☆ 5000 Ft
Köldök piercing szúrás bioplast köldök piercinggel - Gyógyulás: ★★★★☆ 5000 Ft
Köldök piercing szúrás titán köldök piercinggel több színben - Gyógyulás: ★★★★★ 7000 Ft
Köldök piercing szúrás microdermal piercinggel - Gyógyulás: ★★★★★ 7000 Ft

Kezelés

Az alábbi linken elérhető köldök piercing kezelési útmutatót minden szúrás után gondosan követve tartsd be a mielőbbi gyógyulás érdekében.